دانلود کارت آزمون راهنمایان اکو توریسم و گردشگری کوهستان
دانلود کارت آزمون راهنمایان اکو توریسم و گردشگری کوهستان
زمان برگزاری اول شهریور جمعه خواهد بود.
در نظر داشته باشید ساعت برگزاری آزمون و محل برگزاری بروی کارت یادآوری شده.
۳۰ دقیقه زودتر در محل آزمون حاضر باشید.
کارت شناسایی معتبر به همراه داشته باشید .
افرادی که به هر دلیل در آزمون حاضر نباشند تا یکسال حق شرکت در کلاسهای فنی و حرفه ای را ندارند و نام آنها وارد لیست سیاه خواهد شد.
با آرزوی پیروزی و روزهای خوب
تور کوه صفه ویزه دانشجویان راهنمای محلی فنی و حرفه ای اصفهان
ساعت حرکت : ۷ صبح
تاریخ حرکت : ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ چهارشنبه
محل گرد همایی: شیر سنگی کوه صفه
وسایل همراه : وعده خوراک سبک - آب - کفش کوهنوردی - کوله یکروزه - کلاه و عینک و کرم ضد آفتاب - میوه - آب میوه - آبلیموی شیرین فریز شده- تنقلات
سرپرست برنامه : رضا حسینی
گزارشگر : اطهر محمدی
تصویر بردار : الهام امیر یوسفی
نکته : تاخیر به هیچ عنوان نداشته باشید .
نکته : افرادی که لباس و کفش مناسب نداشته باشند از همراهی آنها جلوگیری خواهد شد.
لطفا لباس و وسایل اضافی به همراه نداشته باشید و سبک سفر کنید.
به دوستان خود اطلاع دهید ....
لطفا سفر کنید - رضا حسینی
ترین های گردشگری ایران
همیشه «ترینها» جذابیت داشته است. همین ترینها یکی از دلایل مهم سفربرای جهانگردان و گردشگران بوده است.
این ویژگی به اندازهای جذابیت دارد که بسیاری در حال ساخت آنها هستند.به عنوان مثال برجی در گوشهای از دنیا ساخته میشود که فقط بلندترین برج جهان باشدو نامش را در میان برجها معروف کند تا مقصد جهانگردان باشد.ایران اما محل خیلی از ترینهاست و بسیاری آن را نمیدانند.
در این فهرست بیش از 10 عنوان از ترینها در ایران وجود داشت،بنابراین برخی از آنها را خارج از مطلب اصلی آوردیم. خواندنشان خالی از لطف نیست.
تور 5روزه ارسباران
travel to arasbaran - babak castel - kandovan village 5 dayes

خدمات :: خودرو توریستی کولر دار صندلی خواب شو - راهنمای طول مسیر و محلی local guide- بیمه توریستیinsurance - مجوز گردشگری - فلاسک چای و نوشیدنی خنک
servises : transport by touristy outo bus - leader - local guide - insurance - free tea & cold drink
هزینه تور : ۱۲۵۰۰۰ تومان
tour price : 125000 tomans
شماره حساب برای واریز مبلغ : 6104337086147996 بانک ملت به نام سید رضا حسینی
bank number : 61043370 86147996 mellat bank
وسایل همراه : کوله مسافرتی مناسب ۵ روز - چادر مسافرتی-لباس اضافی - دفترچه بیمه - داروهای مورد مصرف - کارت شناسایی - بالش مسافرتی و ظروف شخصی - حوله و وسایل شنا
mmm:touristy back pack - camp - insurance book - drags
- & ......
(نوشیدنی رایگان در طول کل مسیر free drink)

هزینه تور : ۱۲۵۰۰۰ تومان price : 125000 tomans

مسیر مسافرت : اصفهان - قم - بویین زهرا - قزوین - ابهر - زنجان - تبریز - اسکو - کندوان - تبریز - اهر - کلیبر - ارسباران - اصلاندوز - پارس آباد - رودخانه ارس و بازگشت
distans & road : isfahan - ghom - buin zahra - ghazvin - abhar - zanjan - tabriz - oskoo - kandovan village - tabriz - ahar - kaleibar - arasbaran - aslandoz- pars abad - aras river

در صورت شرایط مساعد ممکن است از آستارا یا اردبیل باز گردیم .
مناسب برای تمامی سنین و خانواده ها و افراد جوان
مناطق مورد بازدید : جنگل ارسباران (فسیل زنده جهان)
حرکت از اصفهان : 92/6/10 ساعت 8 شب
بازگشت ۱۵ شهریور


EMAIL: iranteravel.ir@gmail.com لطفا با ما در تماس باشید. 09136885900
لطفا سفر کنید - رضا حسینی please travel - reza hoseiny
بزرگترین و زیباترین باغ پرندگان کشور در تهران
کارگاه عملی راهنمای گردشگری محلی اصفهان ( دانشجویان فنی و حرفه ای)
| مقصد و موارد مورد بازدید | تاریخ و زمان اجرا | محل و زمان گرد هم آمدن | هزینه سفر | وسایل همراه |
| پیر بکران ( بقعه محمد ابن بکران - کنیسه استراخاتون - پل بابا محمود)روستای اجگرد (جهت کبوتر خانه های زنجیری )روستای جوچی(بازدید از مقبره پیر - دهکده گردشگری چهار برج) | چهار شنبه92/5/23ساعت 8:15 | روبروی مرکز گردشگری و هتلداری فنی و حرفه ای اصفهان | 4000تا 5000 تومان | کلاه و عینک و کرم ضد آفتاب - دوربین و دستگاه ظبط برای ثبت گزارش - دفتر چه بیمه - داروی خاص در صورت استفاده - ناهار و تنقلات |
لطفا تاخیر نداشته باشید
همراه نیاورید www.iranteravel.blogfa.com
رضا حسینی : مدرس و سرپرست گروه
مهرانگیز قارونی : گزارشگر و تصویر بردار
راهنمایان : خانمها رستگار ، حاج باقری ، مراد زاده
برنامه تورهای نیمه دوم تابستان
| ردیف | مقصد سفر | مدت زمان برنامه و تاریخ برگزاری | هزینه سفر | وسایل همراه | توضیحات |
| 1 | بی بی سیدان | یکروزه - 92/5/25 جمعه | 22000 | لباس اضافی - دمپایی - صبحانه - ناهار | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام رود خانه نوردی سبک متناسب تمامی سنین - خانوادگی |
| 2 | بهشت دره | یکروزه 92/6/1 جمعه |
25000 | لباس اضافی - دمپایی یا صندل اضافی - عینک آفتابی بند دار - کلاه آفتابی - کرم ضد آفتاب - صبحانه - ناهار - کوله ضد آب - جلیقه نجات | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام رود خانه نوردی نیمه سنگین تفریحی - متناسب تمامی سنین - خانوادگی |
| 3 | آبشار پونه زار | یکروزه 92/3/8 جمعه |
22000 | لباس اضافی - دمپایی - صبحانه - ناهار - کفش مناسب - عینک و کلاه و کرم ضد آفتاب - کوله یکروزه | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام رود خانه نوردی نیمه سنگین تفریحی - متناسب تمامی سنین - خانوادگی |
| 4 | آبشار لردگان | یکروز و نیم 92/3/14 |
30000 | لباس اضافی - دمپایی یا صندل اضافی - عینک آفتابی بند دار - کلاه آفتابی - کرم ضد آفتاب - صبحانه - ناهار - کوله ضد آب - کفش مناسب | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام رود خانه نوردی نیمه سنگین تفریحی - متناسب تمامی سنین - خانوادگی |
| 5 | رفتینگ | یکروزه 92/3/22 |
40000 | لباس اضافی - دمپایی یا صندل اضافی - عینک آفتابی بند دار - کلاه آفتابی - کرم ضد آفتاب - صبحانه - ناهار - کوله ضد آب - جلیقه نجات | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام رود خانه نوردی نیمه سنگین تفریحی - متناسب تمامی سنین - خانوادگی - پارو ارگانیک - قایق ارگانیک |
| 6 | غار خاصه تراش | یکروزه 92/3/29 |
20000 | لباس اضافی - دمپایی یا صندل اضافی - عینک آفتابی بند دار - کلاه آفتابی - کرم ضد آفتاب - صبحانه - ناهار - کوله ضد آب | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی ... برنام غارنوردی نیمه سنگین تفریحی - متناسب تمامی سنین - خانوادگی |
| 7 | سرعین - گردنه حیران - جنگل فندقلو - دریاچه نئور - آبشار ویسادار | 5 روزه تاریخ برگزاری این برنامه اعلام خواهد شد (پیش ثبت نام رزرو کنید) |
95000 | لباس اضافی - دمپایی یا صندل اضافی - عینک آفتابی بند دار - کلاه آفتابی - کرم ضد آفتاب -دفتر چه بیمه - داروی مورد استفاده - چادر مسافرتی - کیسه خواب | بیمه - پذیرایی - مجوز توریستی - متناسب تمامی سنین و خانوادگی - آبگرم - جنگل نوردی - دریا - |
مهم : تمامی برنامه ها با خدمات مناسب جهانگردی ارائه خواهد شد از خودرو تا پذیرایی و بیمه با حداکثر تعهد .
برنامه آبشار گردی ۳ روزه به لرستان آبشارهای پونه زار - بیشه - آب سفید - نوژیان اعلام خواهد شد (با واریز مبلغ یا بخشی از آن رزرو خود را گارانتی کنید)
برنامه ۳ روزه به چشمه های باداب سورت - ساحل فرح آباد - جنگل ابر اعلام خواهد شد(با واریز مبلغ یا بخشی از آن رزرو خود را گارانتی کنید)میانکاله (پرنده نگری)
برنامه ۳ روزه جزیره و آشوراده - بندر ترکمن - غار هوتو و کمربند - دریاچه بهشهر اعلام خواهد شدمیانکاله (پرنده نگری) (با واریز مبلغ یا بخشی از آن رزرو خود را گارانتی کنید)
رضا حسینی ...... لطفا سفر کنید
ثبت نام با واریز مبلغ قطعی میشود .
شماره حساب واریز مبالغ : 6104337086147996 بانک ملت به نام سید رضا حسینی
پس از واریز شماره فیش واریزی خود را به شماره 09136885900 پیامک فرمایید .
لطفا ما را از اسامی گروه همراه خود و شماره ملی آنها آگاه فرمایید .
تخفیفات گروهی:
اگر جمعی از دوستان به منظور ثبت نام در سفری خاص اقدام نمایند چنانچه تعداد گروه 8 نفر باشد نفر هشتم شامل 50% تخفیف در هزینه سفر میباشد. همچنین اگر این تعداد به عدد 14 برسد نفر چهاردهم از تخفیف 100% بهره خواهد برد. میزان تخفیف اختصاص یافته میتواند به صورت مساوی بین افراد گروه تقسیم گردد.
تخفیفات مخصوص روز تولد و ازدواج:
اگر همسفری تصمیم به سفر در روز تولد و ازدواج خود نماید. گروه طبیعتگردی آرند تور پارسه به عنوان هدیه روز تولد، تخفیف 50% در سفر یک روزه لحاظ میدارد
بخش اول جزوه راهنمای محلی و ترانه تاج اصفهانی
http://www.4shared.com/file/8304104/175e3a97/be_esfehan_ro-taj_esfahani.html?s=1
به اصفهان رو که تا بنگری بهشت ثانی
به زنده رودش سلامی ز چشم ما رسانی
ببر از وفا کنار جلفا به گل چهرگان سلام ما را
شهر پر شکوه قصر چلستون کن گذر به چارباغش
گر شد از کفت یار بی وفا کن کنار پل سراغش
بنشین در کریاس یاد شاه عباس بستان از دلبر می
بستان پی در پی می از دست وی تا کی تا بتوانی
ساعتی در جهان خرم بودن بی غم بودن بی غم بودن
با بتی دلستان همدم بودن محرم بودن با هم بودن
ای بت اصفهان زان شراب جلفا ساغری در ده ما را
ما غریبیم ای مه بر غریبان رحمی کن خدا را
ملک الشعرای بهار
دانلود بخش اول جزوه راهنمای محلی از لینک زیر :
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=69f1bf4c89febb93fb5fbfcd771075a1
جدول رزرو تورتفريحي رفتينگ
جدول رزرو تورتفريحي رفتينگ
|
رديف |
مسير |
قيمت هر نفر(تومان) |
زمان(حدودا) |
مسافت داخل رودخانه |
|
1 |
از پل زمانخان تاپل چلوان |
10000 |
00:30 |
3كيلومتر |
|
2 |
از باباپير احمد تا پل زمانخان |
20000 |
01:30 |
8كيلومتر |
|
3 |
از سوادجان تا پل زمانخان(با ناهار وپذيرايي بين مسير) |
40000 |
5ساعت |
17كيلومتر |
|
4 |
تور رودخانه ارمنداز اصفهان(به همراه اياب وذهاب وپذيرايي) |
135000 |
5ساعت |
17كيلومتر |
قیمتهای فوق شامل جابجایی از اصفهان تا نقطه شروع حرکت قایق ها میباشد.
جهت خواب برای کمپ نفری 5000 تومان و برای ویلا نفری 15000 تومان به هزینه ها اضافه خواهد شد.
09136885900حسینی --- تماس 17 تا 21
آش “زوبه” غذای سنتی زواره
آش “زوبه”
مواد لازم :
ذرت سفید پوست کنده ———— ۱ کیلو گرم
عدس ———————————– ۱ پیمانه
لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ———- ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ——————— نیم کیلو
روغن ———————————— ۲ قاشق غذا خوری
آب ——————————————۳ تا ۴ کاسه آبگوشت خوری
نمک ————————————— به اندازه لازم
طرز تهیه :
آب را جوش آورده ، ذرت را به آب جوش اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و کف آن را می گیریم ، سپس بقیه مواد را به آن اضافه می نماییم و می گذاریم بجوشد تا همه مواد مثل برنج کته آبش گرفته شود . در پایان ، آن را دم می اندازیم و می گذاریم با حرارت ملایم ۱ تا۲ ساعت پخته شود . موقع سرو غذا با پشت کفگیر هم می زنیم تا همه مواد کاملا با همدیگر مخلوط شود بعد آن را در دیس ریخته و اگر مایل بودید می توانید با روغن روی آن را تزیین نموده و میل نمایید .
توضیح : ذرت سفید پوست کنده معمولا در کچومثقال وبازارمنطقه اردستان پیدا می شود ولی در گذشته زنان کچو برای تهیه آن ابتدای ذرت سفید را در آب خیس کرده و می گذاشتند یکی دو ساعت بماند، بعد در هاونگ سنگی- که یادش بخیر- ،آن را می کوبیدند تا پوستش جدا شود. در پایان هم توی سینی مسی می ریختند و به قول خودشان توی حیاط ور می پاشیدند و هربار با بالا پاشیدن به آن فوت می کردند تا پوستها از سینی بیرون ریخته شوند و به این ترتیب ذرت سفید بدون پوست بدست می آمد . لازم به ذکر است ذرت سفید محصولی خاص منطقه اردستان و کچومثقال است وگیاه آن را “علف گرا” می گویند .محصول خوشه ای شکل و حاوی دانه های ذرت سفید به اندازه عدس می باشد.فوق العاده مقوی و سرشار از انواع مواد کانی است . در کچومثقال و اردستان به ذرت بلال ،”ذرت مکه” می گویند.
آش زوبه را معمولا به عنوان صبحانه میل می کردند و در دیزی پخته می شد .روش کار هم به این صورت بود که معمولا در پایان نانوایی که تنورهنوزگرم بود محتویات کماجدون به دیزی سفالی بزرگی منتقل می شد و درب آن را می گذاشتند و معمولا چند بار هم از شب تا صبح آن را به هم می زدند تا “ته” نگیرد. ابتدای صبح هم آن را از تنور بیرون می آوردند و سفره صبحانه را خروس خوان صبح پهن می کردند و آش زوبه را در سینی مسی کنگره دار می کشیدند و وسط آن را قورمه یا روغن گوسفندی می ریختند و برای آنها که خوابیده بودند می خواندند : آش زوبه ؛وخیز که صوبه (برخیز که صبحه ) و برای آنان که کنار سفره بودند می گفتند : آش زوبه ، بخور که صوبه و با روحیه ای شاد و با نام خدا صبحانه را میل می کردند و در پایان هم خدا را شکر می کردند . روش دیگری هم بود که معمولا در روز بعد از آماده شدن کماجدون ، آن را زیر آتش می کردند ، تا آرام بپزد . بعدها هم که چراغ والر و علاءالدین آمد روش کار همان بود ، فقط نوع پخت تفاوت کرده بود . امروز هم شما می توانید این غذای بسیار خوشمزه و مقوی را در آپارتمان و با اجاق گاز تهیه بفرمایید.
خصوصیات و وظایف یک راهنمای تور(لیدر)موفق
خصوصیات و وظایف یک راهنمای تور(لیدر)موفق
هر بازديد يا هر تور
برنامه ريزي شده بستگي بسيار زيادي به راهنماي تور دارد و مطلوبيت نهايي
تور انجام شده وابسته توانائيهاي راهنماي تور است . هر راهنماي تور نماينده
يک ملت – يک کشور وسازمان برگزار کننده تور به حساب مي آيد . امکان دارد
اعضاي تور اصلا فرصت ارتباط با مردم يک کشور را در مدت بازديد نيابند در
نتيجه راهنما شخصيت – منش و اطلاعات او را محکي براي شناسايي کشور ميزبان
به عنوان فردي که در تمام مدت سفر با گروه است به شمار مي آورند .
راهنمايان تور مي توانند به طور ثابت در يک دفتر مسافرتي شاغل شوند يا به
صورت موردي توسط مدير تور و مسئول تور گرداني دعوت بکار شوند .
خصوصیات راهنمای تور
به طور کلي هر راهنماي تور بايد داراي سه شرط مهم باشد :
1- دارا
بودن معلومات جامع جهانگردي : هر راهنما ي تور بايد داراي اطلاعات و دانش
کافي از تاريخ – سابقه صنعت جهانگردي ، اوضاع طبيعي و عوامل جغرافيايي ،
شناخت تمدن و فرهنگ ملتها ، معماري ، مذهب ، جامعه شناسي ، منطقه وملل ،
قوانين و مقررات وابسته ، معلومات عمومي ، اقتصاد ، سياست ، شناخت کافي
نسبت به کشور ميزبان و غيره باشد . احاطه کامل راهنماي تور به معلومات فوق
الذکر نه تنها سهولت اجراي برنامه هاي بازديد جهانگردي را فراهم مي سازد
بلکه اورا در نگاه جهانگردي يا افراد گروهي که اوراهنمايي آنها را به عهده
دارد صاحب شخصيت و محبوبيت خاصي مي کند .
2- صلاحيت هاي تخصصي : اين نوع صلاحيت هاي تخصصي به شرح زير مي باشد :
- دانش تخصصي زبان و آگاهي از واژه هاي گوناگون زباني
- مهارت هاي ويژه ارتباطي و دانش و روش هاي مرتبط با هنر راهنمايي تور
- تفسير عميق و بيان کلي محيط
3- خصوصيات اخلاقي و رقتاري مطلوب :
هر
راهنماي تور علاوه بر اطلاعات جهانگردي و صلاحيت هاي تخصصی بايد داراي يک
رشته خصوصيات اخلاقي نيز باشد تا ا و را قادر به اجراي برنامه بازديد ها
نمايد . اين خصوصيات اخلاقي را مي توان شامل موارد زير دانست :
- قدرت راهبري و مديريت
- ادب و تواضع
- رفتار صحيح و مناسب
- آشنايي کامل با آداب معاشرت و اصول روابط اجتمايي
- دارا بودن ظاهري آراسته ، تميز ، مرتب
- قدرت بيان
- احساس مسئوليت – دقت کامل و توجه به خواسته هاي ديگران
- رعايت بهداشت فردي و محيطي
- تلاش فراوان در جهت رفع مشکلات پيش آ مده
- وقت شناسي – سرعت عمل و سرعت انتقال
روندکلی وچهارچوب راهنماي تور
لازم
است راهنما اطلاعاتي از چار چوب و روند اجرايي کاري که به عهده ا وست
داشته باشد . اطلاع از نوع اين وظايف هم براي راهنمايان تور و هم براي
مسافران لازم است :
1 ) در ارتباط با تورهاي داخلي در هنگام شروع حرکت
گروه ، راهنما ضمن معرفي خود ، ارائه خلاصه اي از روند مسافرت گروهي برنامه
ريزي شده و آشنايي با مسافران مي پردازد و راهبري گروه در طول مسافرت بر
عهده راهنماي تور است .
2 ) در ارتباط با تورهاي خارجي معمولا يک جلسه
توجيهي در هتل ها يا سالنها يي که بوسيله آژانس مسافرتي در نظر گرفته شده
است انجام ميگيرد در اين جلسه کليه نکات ضروري در ارتباط با برنامه مسافرتي
شامل بايدها و نبايدها و کليه اطلاعات ضروري ديگر قبل از انجام سفر به
اطلاع مسافران رسانده مي شود ضمنا چند مورد بروشور اطلاع رساني نيز در اين
جلسه مي تواند در اختيار مسافران قرار گيرد .در فرودگاه جمع کردن افراد و
ارا ئه کارت صندلي هواپيما به آنها و سپس به محض ورود به کشور مقصد و
راهنمايي تور با همکاري راهنماي محلي به عهده راهنمايان تور است .
3 )
در تورهاي ورودي معمولا خدمات راهنمايات تور ، آژانس ميزبان در ايران از
هنگام ورود گروه به کشور در فرودگاه بين المللي مهر آباد انجام مي شود .
بسياري از تورهاي ورودي را يک راهنماي خارجي از آژانسهاي مرتبط همراهي مي
نمايد که در طول انجام سفر تقسيم کار راهنمايان کشور مبدآ و مقصد با
هماهنگي و همکاري يکديگر انجام مي شود .
راهنماي تور با اطلاع از زمان
ورود گروه ترجيحآ با يک نفر همراه ساعتي قبل با تابلويي قابل ديد که نام
تور در آن ذکر شده در محل خروج اعضاي تور بعد از مراحل اداري و تشريفاتي
فرودگاه قرار گرفته و درخواست مي نمايد که در يک مکان خلوت تر دور يکديگر
جمع شوند . ا بتدا لازم است به اعضاي تور در ارتباط با حفظ متعلقاتشان
هشدار داده شود بعد ار حضور همه افراد چمدا نها به ترتيب شمارش مي شود .
براي اينکه راهنما چندين بار در ارتباط با جا بجا يي چمدا نها در فرودگاهها
يا هتلها رو به رو خواهد بود طي مراحل فوق الزامي است :
1- روي
چمدان ها برچسب مناسبي براي شناسايي گروه قرار داده شده ، برچسب بايد حاوي
آرم يا نشان آژانس - نام گروه و نام صاحب چمدان باشد .
2- راهنما بايد دقيقا تعداد چمدان هاي موجود در گروه را بداند .
3- در هنگام ورود به هتل ضمن نظارت بر تحويل چمدان ها شماره اتاق هر نفر روي آنها قيد شود .
4- قبل از استفاده از هر وسيله نقليه راهنما شخصا اقدام به شمارش چمدان ها نمايد .
5- بايد به اعضاي گروه ياد آوري نمايد که در طول سفر بدون اطلاع قبلي اقدام به کم نمودن تعداد چمدان ها ننمايد .
6- هر گونه صدمه و خسارت به چمدان ها در طول سفر بايد به دفتر مرکزي گزارش شود همچنين مستلزم يک گزارش مکتوب براي شرکت بيمه است .
بعد از جا به جايي وسايل و ترک فرودگاه در هنگام حرکت
تا هتل در اتوبوس راهنماي تور ضمن خوش آمد گويي به توجيه تور مي پردازد و
اطلاعاتي کلی و بسيار خلاصه شامل معرفي خود – تشريح وضعيت تور – اهداف تور –
سرعت تور – نقش و وظيفه کليه افراد مسئول تور اعم از مدير تور – راهنمايي
محلي – رانندگان و کمک راهنما – قوانين تور – امنيت محيطي – آداب موجود در
کشور – غذا و نوشيدني – استعمال دخانيت – هتل ها و انتظاراتي که از آنها مي
رود – برنامه صرف غذا – امکانات حمل و نقل – تعويض ارز – گردش هاي اختياري
– انعام و سوغاتي – دماي هوا و شرايط آب و هوايي و شمه اي از مسيري که
قرار است حرکت صورت گيرد را به اطلاع جهانگرد يا مسافر مي رساند .
گاهي
اوقات راهنمايان تور در وقت هاي مناسبي براي توجيه اين موارد تهيه انجام
ملاقاتي را در هتل مي گذارند که در لابي هتل يا محل مناسب افراد جمع شده و
اطلاعاتي را به همراه موارد ذکر شده در اختيار مسافران قرار مي دهند .
دربدو ورود به هر هتل راهنماي تور بايد اقدامات زير را انجام دهد
1- قبل از ورود هماهنگي هاي لازم با مسئولين انجام شود .
2- ليست اتاق ها و تقاضا هاي ويژه آماده شود .
3- با
اطلاع از امکانات موجود در هر هتل همراه با ارائه کليد به مسافران
توضيحاتي در ارتباط با امکانات هتل ، زمان و محل صرف غذا ، چگونگي بيدار
باش و غيره به آنها داده شود .
4- در صورت مواجه شدن با هر مشکلي در مورد اتاقها موارد با مدير هتل هماهنگ شود .
شروع و ثبت نام راهنمای محلی(اصفهان شناسی)
شروع دوره : ۱۳۹۲/۵/۱۲
محل برگزاری : مرکز آموزش گردشگری و هتلداری فنی و حرفه ای
طول دوره : ۲ ماه
هزینه دوره : رایگان
وضعیت آموزشی : شیفت صبح و عصر
گروه مخاطب : خانم و آقا
منبع درسی : جزوه آقای حسینی
کلاسها به صورت تشریحی در کلاس و کارگاه عملی در محلهای جاذبه ها صورت خواهد گرفت .
دانشجویان تمامی بیمه خواهند بود.
دانشجویان حق انصراف از دوره را در اواسط دوره نخواهند داشت.
مربی : آقای حسینیiranteravel.ir@gmail.com
آبشار زیبای میلاش در گیلان - آبشار زیبای میج در رامسر
آبشار زیبای میلاش در گیلان
خطر در کمین بنای ایلخانی

موارد آزمون عملی کافی شاپ دانشجویان فنی و حرفه ای اصفهان
دانشجویان محترم توجه داشته باشند که از موارد زیر 3 نمونه را بصورت دلبخواه میتوانند در محل آزمون تهیه کنند و مراحل تهیه را توضیح دهند و یا میتوانند در منزل تهیه و هنگام آزمون مواد اولیه و روشهای تهیه را توضیح دهند.
1- اسموتی
2- فراپه
3- چیز کیک
4- کیک جنگل سیاه
5- قهوه ترک و اسپرسو
با سپاس
رضا حسینی مدرس کافی شاپ هتل
تیرامیسو
مرنگ
مرنگ
اصول تهیه مرنگ:
- در تهیه مرنگ ظروف و بهم زنی که برای سفیده استفاده میشود باید کاملاً شسته شده و خشک باشند.
- شکر در سه مرحله و با توجه به میزان کف کردن به سفیده اضافه میشود. چنانچه تمامی شکر در اوایل بهم زدن اضافه شود مرنگ خوب پف نمیکند.
- چنانچه چند قطره لیمو به مرنگ افزوده شود باعث دوام کف و درخشندگی مرنگ خواهد شد.
- سفیده باید به حدی سفت شود که با برگرداندن ظرف نریزد.
- هر چه تخم مرغ تازهتر باشد، مرنگ بهتری به دست میآید.
- مواد لازم :سفیده تخم مرغ : 1 پیمانهپودر شکر : 2 پیمانهوانیل : یک چهارم قاشق چایخوریآبلیمو : چند قطرهپودر هل در صورت تمایل : به دلخواهرنگ خوراکی : به مقدار لازمطرز تهیه :مرحله 1 :
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.مرحله 2 :
آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید )مرحله 3 :
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.نکات :1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
کارگاه آموزشی تیر اندازی با کمان
باشگاه گردشگری و هتلداری کویر - رضا حسینی
برنامه کارگاه آموزشی تیر اندازی با کمان

| عنوان کارگاه | مدت زمان انجام | تاریخ و ساعت برگزاری | محل گردهمایی | عناوین آموزش | وسایل همراه |
| تیر اندازی با کمان | 5 ساعت |
92/5/2 چهار شنبه ساعت 13:30 |
دروازه شیراز -ابتدای هزار جریب - مرکز آموزش هتلداری و گردشگری |
تاریخچه - انواع کمان - نحوه ایستادن و نفس گیری - جنس تیر و کمان - کارایی در طبیعت | حتما یا لباس ورزشی و یا شلوار ورزشی با مانتو داشته باشید |
لطفا تا خیر نداشته باشید .
دوربین به همراه داشته باشید .
باشگاه گردشگری و هتلداری کویر - رضا حسینی


