دوناتهاي پفي
دوناتهاي پفي
مواد لازم: تخممرغ: 2عدد، شكر:100 گرم، شير داغ: دوسوم ليوان، آب گرم: يك چهارم فنجان، خميرترش: 2 قاشق سوپخوري، كره: 75گرم، نمك: يكسوم قاشق چايخوري، آرد:500 گرم، وانيل: يك قاشق چايخوري.
طرز تهيه: خمير ترش را در ظرفي ريخته و آب گرم را به آن اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم تا عمل كرده و پف كند. در ظرفي ديگر شير گرم، كره آب شده، شكر و نمك را با هم مخلوط ميكنيم و مرحله به مرحله به آرد اضافه ميكنيم. اين مخلوط را بايد آنقدر بزنيم تا كاملا يكدست و صاف شود. حالا تخممرغها را به ظرف محتوي مايه خمير اضافه ميكنيم و بعد از هم زدن، مخلوطي را كه قبلا آماده كرده بوديم به آن ميافزاييم. مواد ما در اين مرحله بايد به صورت خميري باشد كه براحتي به شكل گلوله دربيايد. اگر خمير به دستتان چسبيد كمي به آن آرد اضافه كنيد اما مراقب باشيد خمير سفت نشود.بعد از آماده شدن خمير آن را در كاسهاي كه از قبل چرب كردهايم، ميگذاريم و اجازه ميدهيم تا اطراف خمير چرب شود و به مدت 2 ساعت نيز استراحت كند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از 2 ساعت خمير را روي سطح صافي كه كمي آرد پاشيدهايم به ضخامت نيم سانت پهن ميكنيم و با دهنه ليوان يا هر شيء گرد ديگر قالب ميزنيم و وسط آن را نيز با قالبي كوچكتر درميآوريم. حالا بايد دوناتها را در روغن سرخ كنيم اما مراقب باشيد روغن به اندازهاي داغ نباشد كه آنها را بسوزاند. بعد از سرخ شدن دوناتها آنها را روي يك صفحه سيمي قرار دهيد تا روغن اضافهاش خارج شود. ميتوانيد روي آنها را نيز با پودر قند يا انواع مارمالاد تزيين كنيد.