دلمه سيب زميني

مواد لازم:سيب‌زميني پوست كنده 500 گرم، گوشت چرخ كرده 250 گرم، پياز متوسط 2 عدد، روغن مايع 4 قاشق سوپخوري، تخم‌مرغ آب‌پز 3 عدد، جعفري خرد كرده 3 قاشق سوپخوري، رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري، كره 150 گرم، نمك و فلفل به اندازه كافي.

طرز تهيه:پياز را خرد كرده و داخل روغن سرخ مي‌كنيم. سپس گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا آب پياز و گوشت كشيده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگي را در يك ليوان آب حل كرده، نمك و فلفل به آن اضافه مي‌كنيم و آن را روي گوشت و پياز مي‌ريزيم و بعد از اين‌كه به جوش آمد، تخم‌مرغ‌هاي پخته شده را داخل آن رنده كرده، جعفري‌هاي خرد شده را نيز به آن اضافه مي‌كنيم و بعد از چند دقيقه مواد را از روي حرارت برمي‌داريم.

در حين آماده شدن مواد مي‌توانيم داخل سيب‌زميني‌ها را خالي كنيم به طوري كه ته آنها آسيب نبيند و سوراخ نشود. سپس سيب‌زميني‌ها را در كره آب كرده مي‌غلطانيم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر مي‌كنيم. در اين مرحله سيب زميني‌هاي پر شده را در ظرفي مي‌چينيم و 2 قاشق كره و نصف ليوان آب نيز به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. مراقب باشيد سيب‌زميني‌ها را طوري در ظرف بچينيد كه وارونه نشوند و آب داخل ظرف به درون آنها نفوذ نكند. اين دلمه‌ها حداكثر در يك ساعت مي‌پزند.