سایت گردش و سفر الکترونیکی

سایت گردش و سفر الکترونیکی

این سایت به شما این امکان را میدهد تا به صورت آفلاین به سفر در مناطق مختلف مبادرت بورزید .....

در ضمن امکان رزرو آنلاین را نیز به شما میدهد تا در کوتاهترین زمان و انرژی خدمات خود را دریافت کنید

 

WWW.EGARDESH.COM

 

ارزان ترین تور رفتینگ و زیباترین تور پاییزی و رمانتیک رفتینگ ایران با برنامه های ؟؟؟؟؟؟شاد شادشاد

                                              به نام خالق زیبایی ها

     ارزان ترین و یکی از بهترین تورهای مورد نظر شما

 ( تور یکروزه بازدید از دیدنیهای ایران در کنار شما

                                                    زمان:۵ شنبه۲۴/6/90

 خدمات تورشامل:مینی بوس-راهنمای فرهنگی-

 صبخانه و ناهار به عهده دوستان

 قیمت هرنفر :؟؟؟؟؟؟؟تومان

 لوازم مورد نیاز :زیر انداز –وسایل حفاظت از آفتاب-دوربین عکاسی

کارت شناسایی-داروهای شخصی-کفش راهپیمایی –کوله یکروزه-لیوان شخصی

     توجه در صورت تمایل : برنامه جایگزین تور رفتینگ  با ناهار گرم و پذیرایی و تراسفر  رفت و برگشت و بیمه و تجهیزات 

فقط  و فقط و فقط :...................................................................... ۵۵۰۰۰ از اصفهان

تلفن راهنمای مخصوص سفر داخل کشور

درود
این خدمت از هلال احمر هستش
با شماره
021-6427
تماس بگیرید  و از کد های زیر , کد مورد نظرتون رو وارد کنید
وسایل لازم در سفر 147016
اگر چادر را فراموش کرده باشید چگونه 1 چادر ابتکاری درست کنید؟ 147011
جاده خیس چقدر خطرناک است؟ 147022
در انتخاب جای چادر چه نکاتی را رعایت کنیم؟ 147015
وقتی ماشین توی رودخانه گیر میکند چه نکاتی را رعایت کنیم؟ 147015
کجای طبیعت برای کودکان خطرناک است؟ 147017
وسایلی که باید در اتومبیل همراهمان باشد 147012
چه کنیم تا کودکانمان از سفر با ماشین لذت ببرند؟ 147013
اگر ماشین در کوههای برفی ایستاد چه کنیم؟ 147021
سیل در چه موقعیتهایی غافلگیرتان میکند؟ 147023
مقابله با رعد و برق 147026
تعداد کدها زیاده و دیگه فرصت ندارم بنویسم ولی نگران نباشید - بعد از تماس اگه نیاز به همه کدها داشتید خودش بهتون راهنمایی میکنه - ضمنا در هر مرحله
 
کلید 2 ---> رفتن به پیامی دیگر + صندوق ظبط نظر و ...
کلید 6--->جلو بردن پیام
کلید 4---> عقب بردن پیام
کلید 5 ---> ایستادن موقت یا ادامه دادن پیام
کلید * ---> بازگشت به پیام اول
ا

بلیطهای جدید هواپیما

 

دستاوردی زیبا در عرصه تكنولوژی و فناوری

خلاقیتی جدید در طراحی بلیط هواپیما (( عکس و مطلب )) حتمأ ببین


کارتی را که می بینید، طرح جدیدی است که برای بلیط های هواپیما در نظر گرفته شده است. این بلیط هوشمند حاوی اطلاعات کامل پرواز شما به صورت آنلاین میباشد که در صورت تغییر در اطلاعات مانند تاخیر یا کنسل شدن پرواز، به صورت خودکار توسط گیرنده های این کارت اطلاعات را به شما نشان خواهد داد. اما این کارت توانمندی های دیگری نیز دارد!

خلاقیتی جدید در طراحی بلیط هواپیما (( عکس و مطلب )) حتمأ ببین


نوار کناری این کارت، به صورت یک نوار قابل جداسازی میباشد که به اندازه مچ دست شما طراحی شده است. در دو سوی این نوار دو دکمه مغناطیسی وجود دارد که در صورت اتصال با یکدیگر، به عنوان باتری (یکی قطب مثبت و دیگری منفی) فعال شده و روی این نوار اطلاعات دیجیتالی نشان داده خواهد شد. این اطلاعات شامل ساعت، تاریخ و مشخصات پرواز شما می باشد که در طول سفر برای شما مفید خواهند بود.
 

خلاقیتی جدید در طراحی بلیط هواپیما (( عکس و مطلب )) حتمأ ببین


 

کارت تور لیدری راهنمایان گردشگری و مدیر فنی آژانس  از سازمان میراث فرهنگی

 
              

                 مژده به علاقه مندان حضور حرفه ای در بازار کار گردشگری

معرفی کتابها و منابع راهنمایان گردشگری و مدیر فنی

دریافت مدرک مدیر فنی آژانس و کارت راهنمایان گردشگری از سازمان میراث فرهنگی

دارندگان مدرک کاردانی و کارشناسی گردشگری و مدرک راهنمایان تورهای طبیعت گردی و عمومی از سازمان فنی و حرفه ای در سراسر ایران و دیگر علاقمندان :

شما میتوانید از امروز جهت ثبت نام  در یافت مدارک بالا اقدام کنید.

علاقمندان میتوانند از طرف شرکت گردشگری و هتلداری کویر(۳۹۹۵۲) با یک سوم مبلغ واقعی و در کوتاهترین زمان برای دریافت مدرک اقدام کنند .....

تذکر: دوستانی که مدرک راهنمایان گردشگری عمومی یا طبیعت گردی و یا مدیر فنی را ندارند میتوانند با حضور در کلاسهای فنی و حرفه ای بصورت رایگان و یا ثبت نام در آزمونهای ادواری(آزاد) که در ذیل توضیح داده خواهد شد مدارک خود را تکمیل کنند..... 

مراحل و چگونگی شرکت  و دریافت مدارک ذکر شده:

1)      تکمیل فرم ثبت نام

2)      تکمیل فرم تعهد نامه

3)      دو قطعه عکس زمینه سفید 4*3

4)      فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه

5)      فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

6)      فتوکپی گواهینامه راهنمای عمومی گردشگری یا طبیعت گردی یا مدرک لیسانس مدیریت جهانگردی

7)      شرکت در مصاحبه شفاهی(تهران)

8)      شرکت در آزمون جامع کتبی (تهران)

9)      ارائه پروژه تحقیقی توسط متقاضیان غیرانگلیسی زبان(تهران)

10)  دفاع از پروژه (تهران )

نحوه ثبت نام در آزمونهای ادواری فنی و حرفه ای:

۱)واریز ۴۰۰۰ تومان به حساب مشخص فنی و حرفه ای در بانک ملت

۲) از اول تا پنجم ماه با در دست داشتن مدارک زیر به بخش آزمون فنی و حرفه ای واقع در خیابان هزار جریب -خیابان کارگر مراجعه و ثبت نام نمایند.

جهت دریافت فرم ثبت نام و ارایه مدارک و دریافت جزوه ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

-

۰۹۱۳۹۰۵۶۱۰۶خانم سجادیان

مدارک لازم برای ثبت نام دریافت و شرکت در آزمون کارت لیدری میراث فرهنگی :

 

· 4 قطعه عکس 4 × 3

· کپی برابر با اصل شده از تمام صفحات شناسنامه

·  كپي برابر با اصل شده مدرک تحصیلی

· تکمیل فرم ثبت نام

·  كپي برابر با اصل شده گواهي نامه فني و حرفه‌اي

واریز(يك سوم) شهریه معادل:

96000 تومان(دوره طبيعت گردي)

105000 تومان(دوره ايرانگردي و جهانگردي)

85000 تومان(دوره مدير فني بند ب)

 به شماره حساب کارت (۶۰۳۷۶۹۱۰۸۷۷۲۸۵۷۲)   به نام شرکت گردشگری کویر به شماره ثبت ۳۹۹۵۲سرکار خانم سجادیان

در صورت عدم برقراری ارتباط به این شماره ارسال نمایید:

۶۱۰۴۳۳۷۰۳۴۸۶۴۲۳۹

 

لطفا فیش مربوطه را به همراه داشته باشید و حتما رسید دریافت کنید

تذكر1 :

لازم به ذكر است مبلغ 15000 تومان بابت آزمون جامع كتبي شفاهي مدير فني و راهنمايان انگليسي زبان و مبلغ 18000 تومان راهنمايان فارسي زبان به مبالغ فوق اضافه مي‌گردد.

تذكر2: هزينه كليه منابع آزمون جامع کتبي شامل كتاب و جزوات از محل دريافت شهريه صورت مي پذيرد.

 به هر زبانی که تسلط دارید میتوانید در آزمون شرکت نمایید حتی فارسی.............

 

مواد آزمون جامع كتبي:

رديف

عنوان درس

منبع درسي آزمون

1

شناخت صنعت گردشگري

شناخت گردشگري آقاي دكتر بهرام رنجبريان و محمد زاهدي

2

عمليات تور

كتاب برنامه‌ريزي و سرپرستي گشتها تاليف دكتر بهرام رنجبريان و محمد زاهدي فصل‌هاي 5-6-7-8

3

بازاريابي و فروش در دفاتر خدمات مسافرتي

كتاب بازاريابي گردشگري تاليف دكتر بهرام رنجبريان و محمد زاهدي فصل‌هاي 1-2-3-11-12-13-14

4

زبان تخصصي

جزوه زبان انگليسيEnglish for Travel Agencies

5

آشنايي با ميراث فرهنگي و جاذبه‌هاي گردشگري

آشنايي با ميراث فرهنگي، آموزشهاي عمومي جلد 1

 مواد درسي آزمون جامع كتبي مديريت فني دفاتر خدمات مسافرتي و سياحتي

 

مواد درسي آزمون جامع كتبي راهنمايان طبيعت گردي

رديف

عنوان درس

منبع درسي آزمون

1

آشنايي با گياهان ايران

جزوه آقاي مظفريان

2

آشنايي با عشاير ايران

كتاب جامعه ايلي در ايران نوشته علي بلوكباشي

3

آشنايي با كوهها و ايران

جزوه آقاي دزفولي

4

آشنايي با پرندگان ايران و جاذبه‌هاي پرنده‌ نگري

جزوه آقاي بختياري با  عنوان پرندگان و جاذبه‌هاي پرنده نگري

5

آشنايي با پستانداران ايران

جزوه آقاي ضيائي با عنوان پستانداران

6

اكوتوريسم و مناطق تحت حفاظت محيط زيست و قوانين و مقررات آن

جزوه آقاي هومن جوكار- خانم افسانه احساني

7

ربان انگليسي

جزوه آقاي محرابي

 

 

مواد درسي آزمون جامع كتبي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي

رديف

عنوان درس

منبع درسي آزمون

1

شناخت اماكن تاريخي

جزوه دكتر اميد شيوا

2

جغرافياي جهانگردي ايران و نقشه خواني

1-كتاب جغرافيا و صنعت توريسم تاليف دكتر رضواني فصل‌هاي 1-3-5-6

2- كتاب نقشه‌خواني و كاربرد آن تاليف دكتر علي‌اصغر رضواني

3

معماري ايران و جهان

مفاهيم معماري جزوه دكتر اصانلو

4

اكوتوريسم و طبيعت گردي

جزوه آقاي هومن جوكار

5

فرهنگ و اقوام ايران زمين

جزوه آقاي دكتر اميد شيوا

6

زبان تخصصي انگليسي

Special English for the tour guides

مركز آموزش خدمات جهانگردي

7

شناخت صنعت گردشگري

شناخت گردشگري آقاي دكتر بهرام رنجبريان و محمد زاهدي

8

آشنايي با ميراث فرهنگي و هنرهاي سنتي

آشنايي با ميراث فرهنگي، آموزشهاي عمومي جلد 1

 ضمنا امتیاز قبولی در آزمون ۱۰ میباشد از ۲۰ نمره

با آرزوی شادکامی و پیروزی

فروش و معرفی کتابهای گردشگری

وضعیت بازار در کشورهای عضو گروه D8 و شناسایی پتانسیل ها و مزیت ها 
در این کشورها
وضعیت بازار در کشورهای عضو گروه D8 و شناسایی پتانسیل ها و مزیت ها در این کشورها "توریسم و حمل و نقل"
پدیدآورنده: سولماز دمندانی (ویراستار)، معاونت پژوهش و آموزش گروه مطالعات و پژوهشهای بازار (تهیه کننده)
ناشر: موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی - 20 آذر، 1387
قیمت پشت جلد:  20000 ریال

....................................................................................................................................

آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (4): تربیت راهنمای میهمان و چمدان 
بر
آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (4): تربیت راهنمای میهمان و چمدان بر
پدیدآورنده: موسسه ی آموزشی ماکائو (MORS)، مهدخت ترکمان (مترجم)، احمد ساعیان (ویراستار)
ناشر: سیمین - 1
قیمت پشت جلد:  39000 ریال

....................................................................................................................................

آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (3): راهنمای تربیت مدیر روابط 
عمومی
آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (3): راهنمای تربیت مدیر روابط عمومی
پدیدآورنده: موسسه ی آموزشی ماکائو (MORS)، مهدخت ترکمان (مترجم)، احمد ساعیان (ویراستار)
ناشر: سیمین - 18 شهریور، 1387
قیمت پشت جلد:  34000 ریال

.....................................................................................................................................

آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (5): راهنمای تربیت آشپز و سرآشپز
آموزش مهارتهای شغلی صنعت توریسم (5): راهنمای تربیت آشپز و سرآشپز
پدیدآورنده: موسسه ی آموزشی ماکائو (MORS)، مهدخت ترکمان (مترجم)، احمد ساعیان (ویراستار)
ناشر: سیمین - 14 دی، 1387
قیمت پشت جلد:  84000 ریال

....................................................................................................................................

خصوصی سازی در ایران و اثرات آن بر صنعت توریسم
خصوصی سازی در ایران و اثرات آن بر صنعت توریسم
پدیدآورنده: محمد فخرایی
ناشر: نور علم - 12 بهمن، 1389
قیمت پشت جلد:  35000 ریال

......................................................................................................................................

جغرافیای توریسم چین: ابعاد، ساختار و میراث طبیعی و فرهنگی
جغرافیای توریسم چین: ابعاد، ساختار و میراث طبیعی و فرهنگی
پدیدآورنده: رامین اسدی، محمود دریائی، نسرین آقاجانی، افسانه عباسپور، آیدین فرهمند (مصحح)
ناشر: رامین اسدی - 23 بهمن، 1389
قیمت پشت جلد:  200000 ریال

........................................................................................................................................

سیستم اطلاعات جغرافیایی و کاربرد آن در برنامه ریزی توریسم
سیستم اطلاعات جغرافیایی و کاربرد آن در برنامه ریزی توریسم
پدیدآورنده: منوچهر فرج زاده
ناشر: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) - 07 دی، 1387
قیمت پشت جلد:  20000 ریال

........................................................................................................................................

مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار (با تاکید بر محیط زیست)
مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار (با تاکید بر محیط زیست)
پدیدآورنده: شمس السادات زاهدی
ناشر: دانشگاه علامه طباطبایی - 27 اسفند، 1386
قیمت پشت جلد:  23000 ریال

......................................................................................................................................

برنامه ریزی توریسم در سطح ملی و منطقه ای
برنامه ریزی توریسم در سطح ملی و منطقه ای
پدیدآورنده: بهرام رنجبریان (مترجم)، محمد زاهدی (مترجم)
ناشر: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرکز انتشارات - 1379
قیمت پشت جلد:  8000 ریال

.......................................................................................................................................

جغرافیا و صنعت توریسم (رشته جغرافیا)
جغرافیا و صنعت توریسم (رشته جغرافیا)
پدیدآورنده: علی اصغر رضوانی
ناشر: دانشگاه پیام نور - 03 اسفند، 1389
قیمت پشت جلد:  24000 ریال

.......................................................................................................................................

صنعت توریسم و درآمدهای ارزی
صنعت توریسم و درآمدهای ارزی
پدیدآورنده: حسین پهلوانیان، حسن لطیفی، جاسم جادری، علی اصغر عطاء اللهی (ویراستار)
ناشر: بهراد - 04 مهر، 1384
قیمت پشت جلد:  18000 ریال

......................................................................................................................................

مرجع سایت های اینترنت: توریسم
مرجع سایت های اینترنت: توریسم
پدیدآورنده: حمیده فیض آبادی (زیرنظر)، مریم چگینی (زیرنظر)، گروه تحقیق انتشارات فیض دانش (تهیه و تنظیم)، فربد ثروتی (زیرنظر)
ناشر: فیض دانش - 09 تیر، 1387
قیمت پشت جلد:  17000 ریال

.......................................................................................................................................

مرجع سایت های اینترنت: توریسم
مرجع سایت های اینترنت: توریسم
پدیدآورنده: سیدحسین اوینی
ناشر: فیض دانش - 04 تیر، 1385
قیمت پشت جلد:  17000 ریال

........................................................................................................................................

سایت های گردشگری و توریسم
سایت های گردشگری و توریسم
پدیدآورنده: جاوید سرایی
ناشر: نسل نو اندیش - 17 خرداد، 1385
قیمت پشت جلد:  29000 ریال

......................................................................................................................................

توریسم و اوقات فراغت کاربردی
توریسم و اوقات فراغت کاربردی
پدیدآورنده: راب جونز، عباس اردکانیان (مترجم)، بهاره کارآگاه (مترجم)، جکی دیکینسون (ویراستار)
ناشر: نوربخش - 12 خرداد، 1388
قیمت پشت جلد:  70000 ریال

.......................................................................................................................................

توریسم ورزشی
توریسم ورزشی
پدیدآورنده: سیدکورش مجتبوی (مترجم)، هومن بهمن پور (مترجم)، مزدک انوشه (ویراستار)
ناشر: کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران - 28 آبان، 1387
قیمت پشت جلد:  10000 ریال

.......................................................................................................................................

توریسم
توریسم
پدیدآورنده: محمدمهدی کوشا
ناشر: دفتر برنامه ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی - 16 آبان، 1388

.....................................................................................................................................

فروش و معرفی کتابهای هتلداری


جغرافیای جهانگردی ایران: بر اساس سرفصل های انقلاب فرهنگی، ویژه 
رشته های: مدیریت جهانگردی، هتلداری، خدمات مسافرتی و جهانگردی، میهمانداری
 و ..
جغرافیای جهانگردی ایران: بر اساس سرفصل های انقلاب فرهنگی، ویژه رشته های: مدیریت جهانگردی، هتلداری، خدمات مسافرتی و جهانگردی، میهمانداری و ..
پدیدآورنده: افشین شهام، هیلدا دادفر
ناشر: طراوت - 26 آذر، 1386
قیمت پشت جلد:  35000 ریال

................................................................................................................................

مدیریت حرفه ای در هتلداری (ویژه مدیران هتل ها و رستوران ها)
مدیریت حرفه ای در هتلداری (ویژه مدیران هتل ها و رستوران ها)
پدیدآورنده: ساسان هاشم نیا، مرتضی احمدی
ناشر: نوید شیراز - 05 آبان، 1386
قیمت پشت جلد:  48500 ریال

...............................................................................................................................

فرهنگ لغات تخصصی جغرافیای گردشگری، اوقات فراغت، هتلداری و خدمات 
پذیرایی
فرهنگ لغات تخصصی جغرافیای گردشگری، اوقات فراغت، هتلداری و خدمات پذیرایی
پدیدآورنده: حسن جواهری، مهدی قرخلو، یونس اصغری (ویراستار)
ناشر: نقش بیان - 10 اردیبهشت، 1387
قیمت پشت جلد:  60000 ریال
...................................................................................................................................
.
ترجمه و راهنمای انگلیسی برای دانشجویان رشته های مدیریت جهانگردی و 
هتلداری
ترجمه و راهنمای انگلیسی برای دانشجویان رشته های مدیریت جهانگردی و هتلداری
پدیدآورنده: سارا نیسی (مترجم)
ناشر: پیام دانشگاهی - 15 اسفند، 1389
قیمت پشت جلد:  65000 ریال
.......................................................................................................................................
کیفیت فراگیر در صنعت هتلداری (مدیریت کیفیت فراگیر در صنعت 
مهمانپذیری)
کیفیت فراگیر در صنعت هتلداری (مدیریت کیفیت فراگیر در صنعت مهمانپذیری)
پدیدآورنده: عباس شیریان
ناشر: قلمرو آفتاب - 27 فروردین، 1387
قیمت پشت جلد:  18000 ریال
........................................................................................................................................
تحلیلی بر چالشهای مدیریت هتلداری در قرن 21
تحلیلی بر چالشهای مدیریت هتلداری در قرن 21
پدیدآورنده: علی روغنیان دزفولی
ناشر: نوآور - 03 اسفند، 1387
قیمت پشت جلد:  45000 ریال
.....................................................................................................................................
واژه نامه هتلداری و گردشگری پویه، انگلیسی به فارسی
واژه نامه هتلداری و گردشگری پویه، انگلیسی به فارسی
پدیدآورنده: سمیه شریعتی راد، پویه مرکباتی
ناشر: سارگل - 1383
قیمت پشت جلد:  29000 ریال

....................................................................................................................................
آموزش هتلداری به انضمام VCD آموزشی
آموزش هتلداری به انضمام VCD آموزشی
پدیدآورنده: داود قندالی (مترجم)، رویا تاج (مترجم)، انجمن خدمات ایرانیان خارج ازکشور (گردآورنده)
ناشر: انجمن خدمات فرهنگی ایرانیان خارج از کشور - 26 اردیبهشت، 1385
قیمت پشت جلد:  45000 ریال
.................................................................................................................................
فرهنگ اصطلاحات صنعت گردشگری و هتلداری
فرهنگ اصطلاحات صنعت گردشگری و هتلداری
پدیدآورنده: مهدی آسیائی
ناشر: سگال - 1382
قیمت پشت جلد:  13000 ریال
....................................................................................................................................
VIP: مقدمه ای بر مدیریت هتلداری
VIP: مقدمه ای بر مدیریت هتلداری
پدیدآورنده: دنیس ال فوستر، محمدرضا آبادی کریمی (مترجم)، طاهره احراری (مترجم)
ناشر: هژبر - 12 آبان، 1388
قیمت پشت جلد:  125000 ریال
........................................................................................................................................
اصول مشتری مداری (بانکداری، هتلداری و خودروسازی)
اصول مشتری مداری (بانکداری، هتلداری و خودروسازی)
پدیدآورنده: احمد یحیایی ایله ای
ناشر: جاجرمی - 31 مرداد، 1389
قیمت پشت جلد:  70000 ریال
......................................................................................................................................
مدیریت پذیرایی نوین در صنعت هتلداری
مدیریت پذیرایی نوین در صنعت هتلداری
پدیدآورنده: خسرو جدید زاده
ناشر: سارگل - 25 اسفند، 1386
قیمت پشت جلد:  28000 ریال
......................................................................................................................................
سرویس رستوران
سرویس رستوران
پدیدآورنده: مت کاسادو، بخش تحقیقات ومطالعات مرکزآموزش هتلداری ومهمانداری وخدمات جهانگردی ماربی (مترجم)
ناشر: معتمد - 20 فروردین، 1386

.......................................................................................................................................
مدیریت و راهکارهای جامع هتلداری
مدیریت و راهکارهای جامع هتلداری
پدیدآورنده: کنستانتینوس ورجینس، روی وود، کامبیز رفیع زاده (مترجم)، مریم افضل نیا (مترجم)، مهدی خورشید سخنگوی (مترجم)
ناشر: آهنگ قلم - 25 آبان، 1384
قیمت پشت جلد:  50000 ریال
....................................................................................................................................
مدیریت استراتژیک در صنعت هتلداری
مدیریت استراتژیک در صنعت هتلداری
پدیدآورنده: تیم نولز، علی اکبر فرهنگی (مترجم)، سعید شهبازمرادی (مترجم)
ناشر: آزما - 04 اسفند، 1388
قیمت پشت جلد:  70000 ریال
.......................................................................................................................................
صنعت هتلداری و گردشگری
صنعت هتلداری و گردشگری
پدیدآورنده: محمدرضا آشتیانی (به اهتمام)، جواد امامی زاده (به اهتمام)
ناشر: رسانه تخصصی - 08 اسفند، 1386

.....................................................................................................................................
مدیریت هتلداری
مدیریت هتلداری
پدیدآورنده: سیدمحمود شبگومنصف
ناشر: کتیبه گیل - 12 مهر، 1385
قیمت پشت جلد:  13500 ریال
...................................................................................................................................
...
... "(تشریفات هتل)" ...
پدیدآورنده: احمد یحیایی ایله ای، مهرداد تاوتلی
ناشر: آذر برزین - 25 مهر، 1386
قیمت پشت جلد:  25000 ریال
...................................................................................................................................
مدیریت تشریفات هتل
مدیریت تشریفات هتل
پدیدآورنده: لاله شفیعی
ناشر: لاله شفیعی - 30 خرداد، 1389
قیمت پشت جلد:  150000 ریال
.....................................................................................................................................


دانشگاههای دارای رشته های کاردانی و کارشناسی مدیریت جهانگردی و هتلداری در ایران


رشته مدیریت جهانگردی و هتلداری در دانشگاههای سراسری و پیام نور  

دوره -دانشگاه و شهر - مقطع و رشته - ظرفیت

ادامه نوشته

روستای دادکین - سرو 1400 ساله

سرو دادکین  

روستای دادکین - سرو 1400 ساله

 

 لطفا چنانچه نقشه - گزارش سفر - اطلاعات در باره دادکین دارید ارسال نمایید.

با سپاس

 

 

 

 

معرفی رستورانهای تهران و رستورانهای ایرانی در اوکراین

معرفی رستورانهای تهران و رستورانهای ایرانی در اوکراین

  در بخش پیوند های وبلاگ دو سایت را معرفی کردم که میتونید لیست رستورانهای تهران و رستورانهای ایرانی در کیف اوکراین را با تمامی مشخصات و آدرس و سایت و منو غذا هاشون ببینید.

عنوان لینکها :

رستورانهای تهران

رستورتنهای ایرانی اوکراین






جدول زمانبندی آزمون شفاهی(مصاحبه) پایان دوره زبان انگلیسی دوره های کوتاه مدت گردشگری

جدول زمانبندی آزمون شفاهی(مصاحبه) انگلیسی دوره های کوتاه مدت گردشگری میراث فرهنگی

آزمون شفاهی دوره مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی

تاریخ اعلام اسامی متقاضیان به امور آموزش معاونت گردشگریسه شنبه 90/6/15
تاریخ اعلام زمانبندی آزمون شفاهی متقاضیانیکشنبه  90/6/20
تاریخ برگزاری آزمون شفاهی بر اساس جدول زمانبندیشنبه 90/6/26 تا شنبه 90/7/9
تاریخ اعلام نتایجیکشنبه 90/7/17


آزمون شفاهی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی و طبیعت گردی انگلیسی زبان
تاریخ اعلام اسامی متقاضیان به امور آموزش معاونت گردشگریسه شنبه 90/6/15
تاریخ اعلام زمانبندی آزمون شفاهی متقاضیانیکشنبه  90/6/20
تاریخ برگزاری آزمون شفاهی بر اساس جدول زمانبندیدوشنبه 90/7/18 تا دوشنبه 90/8/2
تاریخ اعلام نتایجیکشنبه 90/8/9

با آرزوی موفقیت و شادکامی

جشن شهریورگان: زادروز داراب (کورش؟) و مرگ مانی

جشن شهریورگان: زادروز داراب (کورش؟) و مرگ مانی

شهریور‌روز از شهریورماه یا چهارمین روز این ماه، برابر است با جشن شهریورگان که از آیین‌ها و مراسم وابسته به آن هیچگونه آگاهی در دست نیست. برگزار نشدن آیین‌های جشن شهریورگان توسط ایرانیان در زمانی طولانی، موجب شده است تا همه جزئیات آن به فراموشی سپرده شود و حتی در متون کهن نیز آگاهی‌های چندانی در باره آن فرا دست نیاید.

نام شهریور در متون اوستایی به گونه «خْـشَـتْـرَه ‌وَئیریَـه» آمده که به معنای تقریبی «شهر و شهریاری (شهرداری) آرمانی و شایسته» است. چنین می‌نماید که این اندیشه‌ و آرمان، خاستگاه نظریه‌های افلاطون و فارابی در زمینه «آرمان‌شهر» یا «مدینه فاضله» بوده باشد. نام شهریور چند بار به همین معنا در «گاتها»ی زرتشت نیز آمده است و بعدها در اوستای نو، او را به گونه‌ای تشخص‌یافته به پیکر یکی از امشاسپندان در می‌آورند.

بر اساس متون ایرانی، جشن شهریورگان یا چهارم شهریورماه، با زایش و مرگ دو نفر از تأثیرگذارترین شخصیت‌های تاریخ ایران همزمان است: زایش داراب و مرگ مانی.

خلف تبریزی در «برهان قاطع» (جلد سوم، ص ۱۳۱۶) از این روز به عنوان زادروز داراب نام می‌برد. با توجه به پاره‌ای اشاره‌های تاریخی و شباهت‌های داستان داراب در شاهنامه فردوسی و دیگر تاریخ‌نامه‌های ایرانی با گزارش‌های مورخان یونانی و ایرانی در باره کورش بزرگ، می‌توان احتمال ضعیفی در باره اینهمانی داراب و کوروش را پیش کشید. ممکن است منتسب دانستن زادروز داراب یا کورش به روز شهریورگان که بر شهریاری آرمانی و شایسته دلالت دارد، یادمانی از خاطره پادشاهی کورش بزرگ در یاد مردمان و تاریخ‌نگاران بوده باشد.

اما از سوی دیگر متون مانوی (متن  ce  و p   به زبان پارتی) از این روز به عنوان روز جانباختن مانی یاد کرده‌اند:

«(مانی) با شادی بزرگ و با خدایان روشنی‌ها و با نوای چنگ و سرود شادی پرواز کرد . . . و جاودان بماند به نزد خداوند اهورامزدا . . . چهار روز گذشته از شهریورماه، شهریورروز، روز دوشنبه، ساعت یازده، در استان خوزستان و به شهر بیلاباد (گندی شاپور)، که او پرواز کرد . . . به سوی سرای فروغ».

بنگرید به: وامقی، ایرج، نوشته‌های مانی و مانویان، ۱۳۷۸، ص ۲۹۰ تا ۲۹۳؛ M. Boyce, Acta Iranica, No. 9.

آنگونه که از متون مانوی برمی‌آید، روز مرگ مانی در نزد مانویان یکی از بزرگترین جشن‌ها دانسته می‌شده و ظاهراّ به هنگام مرگ مانی این روز برابر با جشن «بِـما/ بِـمو» نیز بوده است.

به این ترتیب، چهارم شهریورماه نه تنها هنگام جشن شهریورگان، بلکه همزمان با جشن زادروز داراب (کورش؟) و جشن درگذشت یا جانباختن مانی نیز هست. همزمانی این دو رویداد اخیر از نگرگاهی دیگر نیز توجه برانگیز است: از سویی هنگام زایش پادشاهی بلندآوازه و کوششگر آرمان‌شهر ایرانی؛ و از سویی دیگر مرگ مانی درست در همین روز و دستاورد سلطه موبدان ساسانی بر ایران‌شهر و تباهی آرمان‌شهر ایرانی.

مانی

سنگ‌نگاره‌ای در بیشاپور
عکس از غیاث‌آبادی، ۱۳۷۶
ممکن است مردی که در زیر سم اسب بهرام شاه فرو غلتیده است، سنگ‌نگاره مانی باشد.

مانی، پیامبر بزرگ و پاکدل و صلح‌جوی ایرانی، همه عمر شصت و یکساله خود را صرف گسترش پیام دین مانوی کرد. او برخلاف بسیاری از ادیان که به رسمیت نشناختن و رد کردن ادیان و باورهای دیگر را افتخاری برای خود می‌دانند، تمامی پیامبران و ادیان پیشین خود را به رسمیت شناخت و گرامی داشت. مانی پیامبر دینی به تمام معنا در پیوند با فرهنگ و هنر بود که خود و پیروانش بیش از همه ادیان دیگر از خود کتاب و آثار مکتوب و نگاره‌های بی‌همتا باقی گذاشتند. همچنین مانی پیام‌آور جهان‌شمول‌ترین دین جهان باستان بود که پیروانش به مدت قریب یک هزار سال در گستره‌ای از شمال اروپا تا شرق چین زندگی می‌کردند.

یکی از شناخته‌شده‌ترین آیین‌های مانوی که در سراسر جهان امروز برجای مانده و بکار می‌رود و یادمان آن نیکومرد آشتی‌جوی ایرانی است، شیوه دست دادن مردمان با دست راست است.

مانی، سرنوشت تلخی داشت. سرنوشت تلخ و همیشگی مردان بزرگ تاریخ ایران، و قربانیان اتحاد شوم حکومتداران، اشراف و روحانیان. اتحاد قدرت و ثروت و نیرنگ.

داستان بسیار ساده بود. همانگونه که بعدتر با مزدک و دیگران هم اجرا شد. مانی را به جلسه مناظره با موبدان در حضور بهرام یکم دعوت می‌کنند و او را در یک دادگاه تفتیش عقاید به جرم «کفر» محکوم به مرگ می‌کنند. او در زندان نیز نه تنها از پیام دین و آرمان خود دست بر نمی‌دارد و توبه نمی‌کند؛ بلکه از هر فرصتی برای رساندن اندرز و شناساندن دین و اندیشه‌های خود برای جامعه بشری بهره می‌برد.

مانی به حکم موبدان پیرو صلح و آشتی و با تأیید بهرام‌شاه در شهریورروز از شهریورماه سال ۲۷۶ میلادی و در روزی که لابد دیگر موبدان سرگرم آراستن مجلس جشن شهریورگان یا آیین آرمان‌شهر ایرانی بوده‌اند، پس از شکنجه‌های هولناک کشته می‌شود و پیکرش را برای مدتی طولانی بر دروازه گندیشاپور می‌آویزند. دروازه‌ای که تا صدها سال بعد به نام «دروازه مانی» خوانده می‌شده است.

موبد کرتیر، در کتیبه‌های نقش‌رستم و سر مشهد به بازگویی این رویداد می پردازد: «کیش اهریمن و دیوان از شهر رخت بر بست. یهودیان و بوداییان و برهمنان و مسیحیان و نزاریان و مانویان اندر شهر کشته شدند و بت‌های آنان (منظور خدایان آنان) نابود شد. دیوکده‌های آنان (منظور نیایشگاه‌ها) منهدم گشت و به جایگاه نیایش ایزدان (منظور آتشکده) بدل شد، شهر به شهر، جای به جای . . . من کافران و ملحدانی که به انجام فرایض دینی نپرداختند را کیفر دادم . . . من بسا آتشکده نشانیدم، بسیار کسان به دین روی آوردند و من دین مزدیسنا را اندر شهر نیکنام کردم»

با سپاس از : http://ghiasabadi.com/shahrivargan.html

خاویار و روشهای سرو آن


خاویار………..

 

 

 

 

 

خاویار چگونه مصرف می‌شود؟

خاویار خود به تنهایی لوکس‌ترین صبحانه جهان محسوب می‌شود. بسیاری از طرفداران خاویار، آن را به شکل خام یا همراه با زرده تخم مرغ یا پیاز خرد شده مصرف می‌کنند. از آن می‌توان به عنوان چاشنی غذا، پیش غذا، جداگانه و یا مخلوط با دیگر غذاها استفاده کرد.
بعضی علاقه‌مندان خاویار، آن را سرد و با یک قاشق کوچک و بدون نان میل می‌کنند. برخی بوی تند آن و طعم شورش را بسیار دوست ‌دارند، هرچند طعم و بوی خاویار ممکن است برای بسیاری به هیچ‌وجه خوشایند نباشد.
به علت تاثیراتی که روی طعم آن ایجاد می‌شود، نباید آن را در ظروف نقره سرو کرد و نیز نباید به آن ادویه افزود. میزان مصرف معمول آن ۱۵ تا ۳۰ گرم معادل یکی‌ دو قاشق غذاخوری برای هر فرد است.
از آنجا که خاویار مستعد فساد است، در گذشته پس از صید ماهی، به سرعت به آن نمک افزوده می‌شد. امروزه با پیشرفت روش‌های نگهداری مواد غذایی، از روش‌های دیگری مانند فریز کردن یا برخی نگه‌دارنده‌ها نیز در نگهداری خاویار استفاده می‌شود و در نتیجه خاویارهای کم نمک نیز تولید شده‌اند که بسیاری از افراد به مصرف این نوع خاویار تمایل دارند.

..................................................

خاویار سر میز غذا

معمولا خاویار را با تخم‌مرغ، كره و نان میل می‌كنند (البته گرانی این ماده غذایی موجب شده است كه قشر خاصی از آن استفاده كنند.) اما روش‌های دیگری نیز برای سرو‌كردن وجود دارد كه به كمك آنها می‌توان طعم خاصی را به خاویار داد (البته با مواد غذایی متنوع دیگر.) به‌طور مثال، می‌توان دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز شده، نصف قاشق غذاخوری كره كمی نمك و فلفل و جعفری خرد شده و یك عدد سیب‌زمینی آب‌پز شده را با هم مخلوط كرده و سپس آنها را به گلوله‌های كوچكی درآورید و سپس در كره سرخ كنید. آن‌گاه با خاویارها (به میزان دلخواه) در یك ظرف سرو كرده و به‌عنوان یك پیش‌غذا آن را میل كنید.

نكته مهم در تهیه خاویار آن است كه بوی خاص این ماده غذایی برای بسیاری از افراد خوشایند نیست به این دلیل توصیه می‌شود كه آن را با آبلیمو، سیر و انواع ادویه‌ نظیر فلفل به‌خصوص فلفل سیاه مزه‌دار كنید تا بوی خاص آن را در غذا كمتر مشخص باشد.

اما غذای دیگری كه معمولا با خاویار تهیه می‌كنند و در رستوران‌‌های گران‌قیمت سرو می‌شود، پای خاویار است. این غذا نیز با تخم‌مرغ تهیه می‌شود، به این ترتیب كه ابتدا یك و یك دوم فنجان پیاز یا پیازچه را خرد كرده و تفت می‌دهند. به دنبال آن، یك تخم‌مرغ سفت شده، یك چهارم فنجان سس مایونز، دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای، یك فنجان خامه ترش را با هم مخلوط می‌كنند.

ابتدا مخلوط مواد را تهیه كرده و در یك ظرف مایه را پهن می‌كنند و سپس روی آن را از خاویار پوشانده و روی خاویار را نیز با پنیر خامه‌ای و خامه می‌پوشانند و به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار می‌دهند. به این ترتیب می‌توانید از آن نیز به‌عنوان یك پیش‌غذا بسیار پركالری استفاده كنید. البته این غذا را می‌توان با انواع ماهی و ی
ا میگو نیز تهیه كرد.

......................................................

نـحـوه سـرو خــاویــار ایــران

خـاویـار ایـران

اشـرافی تـریـن صـبـحـانـه جـهـان مـحـسـوب می شـود بـسـیـاری آن را به شـکـل خـام و یـا هـمـراه بـا تـخـم مـرغ کـه در ادامـه به آن اشـاره خـواهـد شـد مـیـل می کـنـنـد و گـروهی بـه انـدازه نـوک قـاشـق از آن را هـمـراه بـا عـسـل یـا قـطـعـه کـوچـکی از نـان تـسـت بـا کـره می خـورنـد بـعـضی از عـلاقـه مـنـدان خـاویـار آن را سـرد و بـا یـک قـاشـق کـوچـک و بـدون نـان مـیـل می کـنـنـد خــاویــار ایــران در اروپــا طـرفـداران بـسـیـاری دارد کـه طــعـم شــورش را بـسـیـار دوسـت مـی دارنـد

 

چهار دستور ساده سرو خاویار ایران

یکی از راه های سرو خاویار به همراه تخم مرغ است چهار عدد تخم مرغ تازه بردارید و برای مدت

8 دقیقه بـجـوشانید سپس 2 دقیقه آن ها را در آب سرد غوطه ور کنید پوست آن ها را بکنید و با چاقوی تیز آن ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید قسمت های سفید را نگه دارید زرده تخم مرغ را خرد کنید ادویه و چاشنی به آن اضافه کنید و درون سفیده بریزید برای تزیین یک قاشق چایخوری خــاویــار روی آن بگذارید حالا می توانید از خوردن آن لذت ببرید

 


خـاویـارایـران 50 گـرم

1- کمی کره و عسل را بر روی نان تست قرار داده و بر روی آن مقداری خاویار اضافه می کنیم و به عنوان صبحانه آن را سرو می کنیم

2- چهار عدد تخم مرغ تازه بردارید و برای مدت 8 دقیقه بـجـوشانید با چاقو آن ها را از طول به دو نیم کنید سپس یک قاشق مرباخوری خــاویــار روی هر نیمه آن بگذارید

3- 2 عدد تخم مرغ را با 1 قاشق مرباخوری خاویار مخلوط کرده و سپس درون ماهیتابه می ریزیم دانه های سیاه روی تخم مرغ پخش شده و شکل زیبایی به صبحانه شما می دهد


4. الف.پیاز را ساطوری ریز خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم.
ب.جعفری تازه خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم

ج. در آخر خاویار را به آرامی به آن اضافه می کنیم
د. .هنگام سرو ,خاویار و مخلفات تفت داده شده را روی نان تست قرار می دهیم.

ضمنا جهت باشکوه تر برگزار کردن میهمانی های خود میتوانید مقداری خاویار روی شیرینی به عنوان تزیین قرار داده و از مهمان های خود پزیرایی کنید

اهدا خاویار , نشان دهنده ی احترام خاص به دریافت کننده ی آن و سرو کردن خاویار , محترم شمردن میهمان مشکل پسند است

 

 

 

............................................................

آیا خـواص خــاویـــار ایــران را می شناسید؟

خاویار ماده ای است پر انرژی به طوری که هر

100 گرم آن“ 2800 کیلو کالریانرژی دارد

بیشترین استفاده ی خاویار به خاطر ارزش غذایی بالای آن است

. خاویار سرشار از پروتئین ها و ویتامین های ضروری و بسیار مفید مانند :
انواع ویتامین های
B ، ویتامین D ، ویتامین C ، ویتامین A و ... و نمک های معدنی با ارزش چون ید و فسفر است

پروتئین های خاویار سرشار از اسیدهای آمینه ی ضروری برای بدن همچون آرژنین

, ایزولوسین و متیونین و ... است به همین دلیل ، خاویار در ردیف یکی از غذاهای نیرو بخش قرار گرفته است

امروزه در اغـلب بـیـمـارسـتـان هـای اروپـا به خـصـوص آلـمـان برای

دوره نـقـاهـت بـیـمـاری هـاو در بسیاری ازبیماری های عفونی و جراحی های بزرگکه بیمار دچار ضعف زیادی می شود خاویار تجویز می شود

امگا

” 3 ” فراوان موجود در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون می شود و مقاومت بدن را در برابر بیماری هایی چونسکته ی قلبیبالا می برد

مصرف خـاویـار در پـیـشـگـیـری از

سـرطـان“ , ” الـتـهـاب مـفـاصـل“ , ” افـسـردگـی، ” MS “ وبیماری های دستگاه گوارشبسیار موثر است

خاویار غنی از عنصر آهن است و برای افراد مبتلا به

کم خونیتوصیه می شود

مصرف خاویار در بـازسـازی پـوشش سلول های عـصـبی و تـقـویـت قـوای جـنـسی در آقـایـان و خـانـم ها و همچنین در

دوران بارداری خانم هابه منظور تقویت جنین تاثیر بسزایی دارد

به دلیل این که خاویار یک ماده ی غذایی خاص و ویژه است باید در هنگام خرید به تاریخ مصرف آن توجه کرد و از خرید خاویاری که تاریخ مصرف ندارد خودداری کرد

. خاویار ایران که در بسته بندی مخصوص و به صورت پلمپ شده ارائه می گردد ضامن سلامتی شماست و در صورت تهیه خاویار از مجاری غیر قانونی ممکن است سبب مسمومیت و مشکلات جبران ناپذیر گردد

ضمنا اهدا خاویار

, نشان دهنده ی احترام خاص به دریافت کننده ی آن و سرو کردن خاویار , محترم شمردن میهمان مشکل پسند است .

این جای تعجب نیست که خاویار ایران اولین انتخاب مشکل پسندان در سراسر دنیاست

 

 

Serving Size

Amount Per Serving

Calories

40

Calories from Fat

26

% Daily Value *

Total Fat

2.9g

4%

Saturated Fat

0.6g

3%

Polyunsaturated Fat

1.2g

Monounsaturated Fat

0.7g

Cholesterol

94mg

31%

Sodium

240mg

10%

Total Carbohydrates

0.6g

Protein

3.9g

Vitamin A 6%

Vitamin C 3%

Calcium 4%

Iron 11%

کتابهای گردشگری

معرفی کتابهای گردشگری (توریسم)

مقدمه ای بر طبیعت گردی

نوشته : دیوید ای فتل      ترجمه : دکتر جعفر اولادی

انتشارات دانشگاه مازندران

........................................................................................................

مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار

نوشته : دکتر شمس السادات زاهدی

انتشارات دانشگاه علامه

.......................................................................................................

روستاهای هدف گردشگری

نوشته : انتشارات اداره کل میراث فرهنگی

......................................................................................................

مناطق حفاظت شده ایران

نوشته هنریک مجنونیان

انتشار ات سازمان محیط زیست

.....................................................................................................




تاریخ آزمون عملی فنی و حرفه ای

تاریخ آزمون عملی دانشجویان فنی و حرفه ای در رشته های:

1- راهنمای طبیعت گردی  (استاد مربوطه : رضا حسینی)

2- کارمند پذیره (استاد مربوطه : رضا حسینی)

تاریخ امتحان عملی


ادامه نوشته