کارگاه عملی کافی شاپ هتل
| نام محصول | محل برگزاری کارگاه | ساعت شروع کارگاه | مواد لازم |
| کیک سرد کالو | کلاس آقای حسینی مرکز هتلداری | ۹:۰۰ صبح | مواد شربت قهوه : سیروپ قهوه ۳۰ م ل - ژودر قهوه فوری ۱ ق م - شکر ۱ ق م - آب ۲۰۰ م ل - مواد کاستارد: خامه ژر چرب ۲۰۰ گ - شکر قهوه ای ۱ ق س - نشاسته ذرت ۲ ق م - ژودر قهوه فوری ۱ ق م - شیر ژر چرب ۳۷۵ م ل - زرده تخم مرغ۳ عدد - عصاره وانیل ۱ ق م - لیدی فینگر یا کیک اسفنجی و یا لطیفه مستطیل ۲۰۰ گ - توت فرنگی تازه ۵ عدد - انگور یاقوتی ۱ خوشه کوچک |

لطفا همزن برقی و ظرفی با ابعاد حدودی ۱۵ در ۲۰ با خود بیاورید .
لطفا قالب ۱۲ تایی ۲ عدد با شکل دایره به همراه بیاورید .
برای ژله مکعبی :
هندوانه: ۲ کیلو
آبلیمو تازه: ۲ ق س
عرق بهار نارنج : ۵/۱ ق س
اسژری روغن آشپزی
نعنا تازه ۱۶ برگ
با سپاس : رضا حسینی
