دوره آموزشی فنون پذیرایی و تشریفات
دوره آموزشی فنون پذیرایی و تشریفات
قابل توجه ارگان ها و نهاد ها و موسسات آموزشی و هتلداری
هدف دوره:
توانایی برقراری ارتباط با ابزارهای مختلف کلامی و غیرکلامی
آشنایی با اصول کلی تشریفات
توانایی بکارگیری اصول تشریفات اعم از استقبال، پذیرایی و …
توانایی پذیرایی مناسب در مراسم و میهمانی های خاص
آشنایی با آداب غذا خوردن
توانایی چینش میز پذیرایی
محتوای دوره:
1- ارتباطات
انواع ارتباط
اهمیت خدمات رسانی در سازمانها
ارکانهای مهم در موفقیتهای مهمانداری و تغییر جهت
2- اصول کلی تشریفات
سابقه تشریفات در ایران
روشهای استفاده از مدیریت ویل دان در مهمانداری
3- قوانین مهم برای مجالس تشریفاتی
4- مراحل تشریفات
پذیرایی VIP
نحوه درست کردن قهوه ها
نحوه درست کردن چایهای مختلف
نحوه درست کردن نوشیدنیهای مختلف
5- پذیرایی در تشریفات بصورت خاص
انواع پذیرایی
انواع میهمانی
آداب غذا خوردن
ظروف میز
6- وظایف واحد تشریفات و پرسنل آن