مرنگ
مرنگ
اصول تهیه مرنگ:
- در تهیه مرنگ ظروف و بهم زنی که برای سفیده استفاده میشود باید کاملاً شسته شده و خشک باشند.
- شکر در سه مرحله و با توجه به میزان کف کردن به سفیده اضافه میشود. چنانچه تمامی شکر در اوایل بهم زدن اضافه شود مرنگ خوب پف نمیکند.
- چنانچه چند قطره لیمو به مرنگ افزوده شود باعث دوام کف و درخشندگی مرنگ خواهد شد.
- سفیده باید به حدی سفت شود که با برگرداندن ظرف نریزد.
- هر چه تخم مرغ تازهتر باشد، مرنگ بهتری به دست میآید.
- مواد لازم :سفیده تخم مرغ : 1 پیمانهپودر شکر : 2 پیمانهوانیل : یک چهارم قاشق چایخوریآبلیمو : چند قطرهپودر هل در صورت تمایل : به دلخواهرنگ خوراکی : به مقدار لازمطرز تهیه :مرحله 1 :
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.مرحله 2 :
آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید )مرحله 3 :
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.نکات :1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
+ نوشته شده در سه شنبه یکم مرداد ۱۳۹۲ ساعت 17:42 توسط رضا حسینی
|