دوره آموزشي مدير غذا و نوشيدني و دسر در گروه رشته هاي هتلداري براي اولين بار در مركز آموزش هتلداري و گردشگري اصفهان در حال برگزاري است.
به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان ، احمدرضا منتظري سرپرست مركز هتلداري با اشاره به سند راهبردي مهارت (راهبرد شماره سه ، سياست شماره هفت) با عنوان توسعه و ارتقاء آموزشهاي مهارتي اظهار داشت : با هدف توسعه و ارتقاي آموزشهاي فني و حرفه اي ، توانمندسازي زنان از طريق آموزشهاي مهارتي به منظور تحقق عدالت اجتماعي و فراهم آوردن شرايط مناسب جهت كسب فرصتهاي شغلي مبتني بر نياز بازار كار ، دوره آموزشي فوق براي تعداد 14 نفر از متقاضيان در حال برگزاري است و كارآموزان پس از گذراندن 208 ساعت طبق استاندارد آموزشهاي تئوري و عملي و قبولي در آزمون هاي پايان دوره گواهينامه مهارت دريافت خواهند كرد .  
منتظري در ادامه افزود : سازماندهي و تجزيه تحليل تشكيلات هتل ، تجزيه و تحليل بخش غذا و نوشابه هتل ، برقراري ارتباط موثر با مهمانان و مشتريان ، نگهداري و بهداشت مواد غذايي ، روشهاي مختلف پذيرايي و ... از جمله مهارت هايي است كه كارآموزان در اين دوره فراخواهند گرفت .