پاي سيب
پاي سيب
مواد لازم: شكر: نصف ليوان، شير: نصف ليوان، آرد: 3 ليوان، بيكينگپودر: 2 قاشق مرباخوري، كره: نصف ليوان، سيب پوستكنده و خرد شده: 3 عدد، شكر و دارچين: به مقدار لازم.
طرز تهيه: شكر و كره را با هم مخلوط ميكنيم و آنقدر با همزن ميزنيم تا به شكل دانههاي ريز دربيايد. سپس آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و به شكر و كره اضافه ميكنيم و كمكم شير را نيز به آن ميافزاييم. اين مخلوط را بايد تا حدي با هم تركيب كنيم كه به شكل خميري لطيف كه به دست نميچسبد، دربيايد. حالا خمير آماده را روي سطحي صاف پهن ميكنيم و به شكل دايرهاي با قطر 25 سانتيمتر قالب ميزنيم و درون قالب تارت قرار ميدهيم. در اين مرحله بايد شكر و دارچين را روي خمير بپاشيم و قطعههاي سيب را روي آن بچينيم. بعد از اتمام اين كار، نيم ديگر خمير را نيز به شكل همان دايره قبلي قالب ميزنيم و روي لايه زيرين قرار ميدهيم.
حالا روي پاي را با برس به زرده تخممرغ آغشته ميكنيم و با چنگال سوراخهايي روي آن ايجاد ميكنيم. پاي سيب بايد در فري كه از قبل با حرارت 175 درجه فارنهايت گرم شده به مدت 45 دقيقه قرار بگيرد تا روي آن كاملا طلايي رنگ شود