فصل اول نان : 44 نوع مافین و نان
فصل دوم کیک : 27 نوع کیک
فصل سوم رویه : 13 نوع رویه
فصل چهارم پای و تارت : 27 نوع تارت و پای
فصل پنجم شیرینی : 43 نوع شیرینی
فصل ششم شکلات : 16 نوع شکلات
فصل هفتم دسر : 33 نوع دسر
فصل هشتم نوشیدنی : 17 نوع نوشیدنی
فصل نهم مربا و ترشی : 14 نوع مربا و ترشی
فصل دهم پیش غذا : 25 نوع پیش غذا
فصل یازدهم سالاد : 36 نوع سالاد و سس
فصل دوازدهم سوپ و خورش : 25 نوع سوپ و خورش
فصل سیزدهم حبوبات و غلات : 33 نوع غذا که با غلات و حبوبات تهیه شده
فصل چهاردهم مرغ : 30 نوع غذا که با مرغ تهیه می شود
فصل پانزدهم غذاهای دریایی : 33 نوع غذا با استفاده از ماهی و فراورده های دریایی
فصل شانزدهم کباب : 21 نوع کباب
فصل هفدهم خوراک گوشتی : 35 نوع غذا که در آنها از گوشت استفاده شده است.
فصل هجدهم سبزیجات : 41 نوع غذا که با سبزیجات تهیه شده است
فصل نوزدهم ماکارونی : 21 نوع ماکارونی و پاستا
فصل بیستم تخم مرغ : 12 نوع غذا با استفاده از تخم مرغ
فصل بیست و یکم سس و چاشنی : 25 نوع سس و چاشنی

این کتاب اولین کتاب منتشر شده در ایران است که در اولین سال خود تجدید چاپ شده است

 

آرزوهای بانوی آشپزخانه
مترجم خانوم آرزو ابراهیمی . این کتاب دارای بیش از 350 نوع غذا,دسر,شیرینی,نان,شربت و ... هستش.اولین کتاب ترجمه شده ای هست که تمام مواد لازم و بکار رفته در ایران موجود هستش(تمام دستورات معادل سازی شده)ترجمه شده از پرفروش ترین کتاب آشپزی آمریکا و کانادا.
قیمت :000 20 تومان

 


آشپزی سنتی پانیذ :
مولف :خانم سمیرا جنت دوست
یک کتاب فوق العاده با دستورات غذاهای سنتی بیش از 250 نوع دستور انواع پلو,سالاد,خورش,پیش غذا,مربا,کوفته,آش و سوپ و ...
در دوجلد بسیار نفیس که دو زبانه هستش هم انگلیسی هم فارسی
قیمت : 100 000 تومان

 

کتاب آشپزی سنتی پانیذ سرکار خانم سمیرا جنت دوست , بمانند کتاب قبلی ایشان یعنی دسرهای سنت و مدرن پانیذ می تواند یک کتاب جامع و کار آمد باشد.در این کتاب دوجلدی نفیس انواع غذا های سنتی آموزش داده شده که در زیر به عناوین آنها خواهیم پرداخت.این کتاب تمام گلاسه بوده و تمام تصاویر موجود در کتاب از همان دستور غذای آموزش داده شده است.
فصل اول آش ها : شامل 25 نوع آش
فصل دوم سوپ ها : شامل 12 نوع سوپ
فصل سوم سالاد ها : شامل 16 نوع سالاد و بورانی
فصل چهارم پلو ها : شامل 39 نوع پلو
فصل پنجم خورش ها : شامل 34 نوع خورش
فصل ششم ترشی ها : 32 نوع ترشی
فصل هفتم کباب ها : 23 نوع کباب
فصل هشتم کوکو و کتلت و شامی : 25 نوع شامی , کوکو و کتلت
فصل نهم : کوفته و دلمه : شامل 11 نوع دلمه و کوفته
فصل دهم خوراک ها : 31 نوع خوراک
فصل یازدهم مربا و مارمالاد : 68 نوع مربا و مارمالاد
فصل دوازدهم شربت و کمپوت ها : 13 نوع شربت و کمپوت

لازم است بعرض برسانیم که درباره تمام موضاعات فصل ها در اول توضیحات و مباحثی شده و در اول فصل ها درج شده است.
این کتاب بعلت سابقه درخشان مولف در زمینه کیفیت دستورات و اندازه های ذکر شده شهرتی جهانی پیدا کرده و در این کتاب تمام موضاعات بزبان انگلیسی ترجمه شده است.این مهم باعث شده یکی از پرفروش ترین های سایت شود چون ارسال این کتاب به خارج از کشور بعنوان تحفه و یا کادو مورد توجه ایرانیان خارج از کشور قرار گرفته است.


دسر سنتی و مدرن پانیذ :
این کتاب دارا تمام دستورات برای تهیه انواع دسر های سنتی و مدرن است.یکی از ویژگی های این کتاب و مخصوصا این مولف درست بودن مقادیر ذکر شده در کتاب است که هر فردی این کتاب را تهیه کرده است از خرید خود راضی می باشد.
قیمت :000 35 تومان

کتاب آشپزی و شیرینی پزی مجلل

این کتاب نفیس دارای دو جلد می باشد و توسط سرکار خانم اعظم گلزار منش تالیف و چاپ شده است.در جلد اول شما انواع غذا ها و در جلد انواع دسر و شیرینی ها را می آموزید.این کتاب از سالیان پیش دارای طرفداران خود بوده و می باشد بطوری که امروزه در برخی استانها و در آزمون های آشپزی , شیرینی پزی این کتاب بعنوان مرجع اعلام می شود. در دو جلد به چاپ رسیده.این کتاب یکی از مراجع امتحانی در آزمون های فنی حرفه ایی می باشد.این کتاب 980 صفحه دارد.
قیمت : 000 25 تومان
عناوین کتاب :
انواع سوپ ها : 18 نوع
انواع آش ها : 7 نوع
انواع کوکو ها : 7 نوع
انواع کوفته ها : 9 نوع
انواع پوره : 3 نوع
انواع دلمه ها : 11 نوع
انواع شامی ها : 5 نوع
انواع حلیم ها : 2 نوع
انواع پتاژ ها : 4 نوع
انواع ماکارونی , اسپاگتی و لازانیا : 17 نوع
انواع ماهی : 10 نوع
انواع غذاهای سنتی : 10 نوع
انواع پلو : 42 نوع
انواع خورش : 26 نوع
انواع کباب : 12 نوع
انواع استیک : 6 نوع
انواع تارت و پای : 7 نوع
انواع سوفله : 7 نوع
انواع گراتن : 7 عدد
انواع کراکت :4 نوع
انواع بنیه : 6 نوع
انواع خوراک ایرانی و فرنگی : 55 نوع
انواع ساندویچ : 8 نوع
انواع کاناپه : 4 نوع
انواع سالاد :43 نوع
انواع اردور :13 نوع
انواع سس : 15 نوع
انواع ترشی : 11 نوع
انواع نان : 19 نوع
انواع لبنیات :2 نوع
انواع دسر , بستنی , تارت و پای : 121 نوع
انواع مربا : 13 نوع
انواع مارمالاد : 7 نوع
انواع آبمیوه : 11 نوع
انواع شکلات : 26 نوع
انواع کیک های تر : 13 نوع
انواع شیرینی : 159 نوع
انواع سبزه آرائی و میوه آرائی : 39 نوع

کتاب مدل های عروسی

 

در این کتاب تمتم رنگی شما با
100 نوع پیشنهاد برای تزئین میز نامزدی و عروسی و هدیه عروس با دسته بندی رنگی ( قهوه ایی , نارنجی , قرمز , آبی , بنفش , صورتی , سبز و زرد )
18 کیک رویایی عروسی ونامزدی
و دستوراتی برای تهیه شیرینی های مخصوص مراسم ازدواج و نامزدی
خواهی د بود.تمام مراحل گام به گام می باشد.

کتاب مدل کیک های عروسی

در این کتاب شما می توانید بیش از 40 مدل بسیار بسیار زیبا از انواع کیک های عروسی را دیده و الگو برداری نمائید.در این کتاب بغیر از مدل های کیک کار های اولیه و طرز کار با ماسوره ها را که برای تزئین کیک بسیار مهم هستند را آموزش هم می دهد.


مستطاب آشپزی - از سیر تا پیاز
این کتاب دو جلدی می باشد و در جلد اول فقط به کار های لازم و مقدماتی برای آشپزی و شیرینی پزی پرداخت شده.یعنی اگر فردی هیچ اطلاعی در مورد آشپزی ( از خرید مواد لازم تا نحوه برش ها و ... ) می تواند با این کتاب برای خود کدبانویی شود.در کتاب دوم در 33 فصل دستورات انواع غذا ها و شیرینی جات پرداخت می شود.این کتاب تالیف آقای نجف دریا بندری می باشد.
قیمت :000 59 تومان

این کتاب را می توان دایره المعارف هنر آشپزی دانست . این کتا طی سالیان دراز توسط جناب آقای نجف دریا بندری گرد آوری و تالیف شده است.تالیف و مطالف این کتاب بگونه ایی است که اگر یک نفر هیچ چیز از پخت و پز یاد نداشته باشد با مطالعه صحیح و عمل کردن به آن برای خود سر آشپزی بزرگ شود.یعنی از چگونه خریدن نخود در بازار تا انواع برش های گوشت و پخت آن.در این کتاب 2 جلدی و 980 صفحه شما با مطالب زیر آشنا خواهید شد :

جلد اول : آشنائی و آموزش

بخش اول : مکتب های آشپزی 10 فصل
بخش دوم :آشپزخانه 2 فصل
بخش سوم :مواد خوراکی 11 فصل

جلد دوم : دستورات پخت و پز

بخش چهارم : نوشیدنی های سرد و گرم 7 فصل
بخش پنجم : سالاد , چتنی و بورانی 6 فصل
بخش ششم : سس 6 فصل
بخش هفتم : هفت با ( سوپ و آش ) 8 فصل
بخش هشتم : پیش غذا ( اردور ) 1 فصل
بخش نهم : چلو و پلو 4 فصل
بخش دهم : خورش : 8 فصل
بخش یازدهم : آبگوشت و اشکنه 3 فصل
بخش دوازدهم : خوراک 3 فصل
بخش سیزدهم : تاس کباب 2 فصل
بخش چهاردهم : کوفته , دلمه 4 فصل
بخش پانزدهم : پاستا , پیتزا 3 فصل
بخش شانزدهم : سوفله , گراتن 2 فصل
بخش هفدهم : کباب , بریان , تنوری 4 فصل
بخش هجدهم : شامی , کتلت , روغن جوش 3 فصل
بخش نوزدهم : ماهی , میوه های مربا 2 فصل
بخش بیستم : کوکو , خاگینه 3 فصل
بخش بیست و یکم : سیب زمینی 3 فصل
بخش بیست و دوم : خوراک بنشن ( غذاهای غلات و حبوبات ) 2 فصل
بخش بیست و سوم : کالباس , سوسیس و پاتنه 2 فصل
بخش بیست و چهارم : ساندویچ 2 فصل
بخش بیست و پنجم : شکار 2 فصل
بخش بیست و ششم : اندرونه ( جگر,دل,قلوه و … ) 1 فصل
بخش بیست و هفتم : غذاهای باز یافته : 1 فصل
بخش بیست و هشتم : گیاه خواری و خام خواری : 3 فصل
بخش بیست و نهم : دسر و مختصری شیرینی 11 فصل
بخش سی ام : مربا و مارمالاد 3 فصل
بخش سی و یکم : ترشی و شور 2 فصل
بخش سی و دوم : نان 4 فصل
بخش سی و سوم : یخ بند ( فریزر ) 2 فصل
بخش سی و چهارم : فر موج پز ( مایکرو ویو ) 8 فصل

 

کتاب هنر سبزه آرائی

این کتاب دارای 70 صفحه تمام رنگی می باشد که در آن با استفاده از یک سری ابزار ها می توانید اشکال زیبائی با سبزیجات ( پیاز , هویج , گوجه فرنگی , ترب , کلم و کدو حلوائی و …. ) ایجاد کنید.در تمام آموزش ها تصویر چگونگی کار موجود است و این باعث شده که این کتاب در ردیف هنری خود بسیار پر فروش و کار آمد باشد.


کتاب کافی شاپ

در این کتاب شما با تمام محصولات نوشیدنی های سرد و گرم و دستگاه های مربوط و طرز تهیه آنها آشنا می شوید . مولف این کتاب سرکار خانم اعظم گلزار منش هستند که سابقه طولانی و درخشانی در تالیف و تدریس در زمینه آشپزی و شیرینی پزی دارند.در این کتاب شما تقریبا با 130 نوع محصول و دستور کافی شاپی آشنا می شوید.اغلب کافی شاپ داران از این کتاب بعنوان مرجع خود استفاده می کنند.تمتی دستورات دارای تصویر می باشد.

کتاب کاپ کیک ومنز ویکلی

این کتاب منتشر شده از معروف ترین انتشارات غذائی جهان بنام ومنز ویکلی ( The australian wioman’s Weekly ) می باشد . در این کتاب شما با 60 مدل کاپ کیک آشنا خواهید شد .دستورات و تصاویر این کتاب فوق العاده جذاب است.در 110 صفحه با کاغذ گلاسه.

 

کتاب کوکی ومنز ویکلی

کتاب ( ماهنامه ) ومنز ویکلی ( The Australian Woman Weekly ) یکی از معروف

 ترین انتشارات در زمینه چاپ و انتشار کتب غذائی در جهان است . در این کتاب شما

با 52 مدل شیرینی خشک آشنا خواهید شد.تصاویر و دستورات این کتاب فوق العاده

جذاب می باشد و می تواند مرجعی تازه برای تهیه شیرینی جات باشد.